top of page

Online copywriter nodig?  

Mooi! Messcherpe online communicatie is namelijk al ruim 17 jaar mijn grote liefde. Vindbaar en verleidelijk schrijven, directe respons van de klant, meetbare resultaten, testen, en steeds bijschaven waar nodig. In de rol van (UX-)copywriter, communicatieadviseur of schrijvend online marketeer maak ik/adviseer ik bij:
 

  • online communicatie (van app tot chatbot, van verkoopfunnel tot campagne)

  • usability & conversieoptimalisatie

  • bepalen juiste tone of voice, plus implementatie

  • SEO (zoekmachineoptimalisatie) & SEA (zoekmachine-adverteren)

  • e-mailmarketing


Je kunt mij met een gerust hart in grote, complexe organisaties loslaten. Aan mij heb je een gezelligheidsdier, dat niet buiten collega's, koffieautomaat en wandelgangen kan. Een enthousiaste collega die zich prima thuis voelt in zowel in een multidisciplinair e-commerceteam als een online redactie, en zelf een vrijdagmiddagborrel organiseert als die nog niet bestaat. Maar vooral: een bevlogen schrijfster die van je bezoekers tevreden kopers maakt.

(Wel zo handig als snel-inzetbare interimmer: ik ben stiekem dol op technisch geneuzel. Tridion, Sitecore, WordPress, GX, enzovoort - ik ken alle belangrijke CMS’en op m'n duimpje. En zo nee, dan binnen een uur ;-)

Geschreven voor onder meer: ABN AMRO, Essent, Inholland, SNS Bank, ING, KPN, T-Mobile, McDonald's, Durex, FrieslandCampina, Vattenfall, Procter & Gamble (Gillette, Oral-B), KLM, Ministerie van SZW, gemeente Hilversum.

bottom of page