top of page

Oud

Ik heb mijn status als verse vrijwillig werkloze enthousiast opgepakt. Te beginnen natuurlijk met de aanschaf van een sixpack, om straks op een gammel klapstoeltje voor de deur open te trekken. Tot dusver geen klachten, behalve dan de gebeurtenissen bij de zelfscan-kassa. Het is een ‘leeftijdsgebonden product’, dus dan komt een medewerker checken of je het wel mee mag krijgen. Komt ‘ie: hoe moeilijk is het nou om gewoon uit beleefdheid eventjes op me af te lopen, een paar seconden bedenkelijk naar me te kijken, en dán zogenaamd te concluderen dat ik ‘waarschijnlijk’ 25+ ben? In plaats van vanuit de allerverste hoek van de winkel ‘NEE HOOR IK ZIE HET AL GEEN PROBLEEM’ te roepen?

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Láchen

Vol

Stoep

Comments


bottom of page